Rekrytering

Roxenius Rekrytering inriktar sig på rekrytering av chefer och specialister inom privata företag av alla storlekar. Merparten av rekryteringarna görs via Executive Search, ett etablerat förfarande för att aktivt genomsöka arbetsmarknaden.

Processen börjar med att vi skapar förståelse för kundens situation och tillsammans med kunden analyserar företagets behov samt identifierar kriterierna för tjänsten som ska tillsättas. Därefter kartlägger vi metodiskt varje bransch, bolag och befattningshavare för att hitta rätt kandidat. Under åren har vi byggt upp ett brett kontaktnät vilket är en stor tillgång i sökandet.

För att göra en djuplodande marknadsundersökning finns inga genvägar, det kräver ett idogt letande via alla tillgängliga kommunikationskanaler. Det är här passionen kommer in i bilden – Roxenius Rekrytering brinner för detektivarbetet som sållar fram de allra bästa kandidaterna! Bit för bit lägger vi ett pussel som mynnar ut i en tydlig bild av kandidatprofilen. I vissa fall kan rekrytering via annonsering vara ett alternativ, då använder vi oss av etablerade medier med dokumenterad genomslagskraft.

Kontakt

TELEFON
0709 10 46 25
ADRESS Roxenius Rekrytering AB,
Vildgåsvägen 19, SE- 27171 Nybrostrand.